Campagne landingspagina voorbeelden

Voor diverse toepassingen hebben we een aantal voorbeelden geselecteerd van Campage landingspagina’s

Voor ieder Doel, ieder Medium, iedere Branche of juist met een speciale Techniek toegepast

Een goede landingspagina moet precies de juiste incentives hebben om de campagne doelstellingen te behalen. We kijken hiervoor naar diverse variabelen van de campagne zoals: Het type branche waarvoor de campagne bedoeld is, het type medium waar de campagne komt te draaien, je specifieke doelen van de campagne en welke technieken we willen gebruiken om de doelgroep te overtuigen. Op deze manier bouwen we een Campage op en laten we deze perfect aansluiten op diverse reclamecampagnes.
Voor alle Campage landingspagina’s wordt de huisstijl van het product of service als basis genomen en vervolgens visueel perfect aangesloten op de online reclamecampagnes.

In dit voorbeeld voor Digital Out Of Home wordt een sterke verbinding gelegd tussen offline en online marketing. Met offline advertising op schermen in de stad worden voorbijgangers geprikkeld een QR code te scannen met hun telefoon welke hen naar een mobiele landingspagina leidt. Met deze techniek wordt het meten van de resultaten van een DOOH campagne een stuk eenvoudiger.

Branche
Doelen

Kids & Speelgoed Landingspagina

Mockup

Branche
Medium

Social Media Landingspagina

Mockup

Branche
Doelen

TV & Streaming Landingspagina

Mockup

Branche
Doelen

Leadgeneratie Landingspagina

Mockup

Branche
Doelen

Evenementen Landingspagina

Mockup

Medium
Technieken

Digital Out Of Home Landingspagina

Mockup

Vraag jouw offerte aan

Heb je al een specifiek idee of opdracht en wil je hiervoor zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Navigeer dan direct naar het aanvragen van een offerte  en dan komen wij zo snel mogelijk met een voorstel!
Stel je offerte samen

Liever even bellen of mailen?

Onze product expert Daan stemt graag alle wensen met je af, zodat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.
Landingspagina's laten bouwen met Campage voor reclames, events, social campagnes en productlanceringen. Crossmediaal van banners, display ads en tv spots tot social media ads.

Campage is een product van DSlab
Copyright © 2021 Campage
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram