Over Campage

De vraag naar landingspagina’s is aan het groeien omdat een reclamecampagne zó sterk is als de landingspagina die erachter zit. Met andere woorden; de effectiviteit en het resultaat van een reclamecampagne wordt versterkt door een perfect aansluitende landingspagina. Doordat we met deze service meer waarde kunnen creëren voor onze klanten en hun campagnes was Campage voor ons een no-brainer.

In de ontwikkeling van banners en creatives merk je op een gegeven moment dat deze uitingen eigenlijk slechts een gedeelte zijn van de campagne. Deze creatives komen pas volledig tot hun recht wanneer de click leidt naar een pagina die ook volledig in dezelfde stijl is opgezet. Wat is er nu mooier dan een sterke reclamecampagne met een aansluitende landingspagina waar je doelgericht de bezoeker kan informeren, inspireren en kan helpen met het maken van de juiste keuzes. Precies, daarom Campage!

We zien vaak gebeuren dat onze klanten geen tijd, geen middelen of budget hebben om snel doeltreffende landingspagina’s op te zetten. Daarnaast zijn er soms website restricties vanuit het moederconcern waardoor ‘even vlug een campagne pagina neerzetten’ vaak terechtkomt in een langdurig goedkeuringsproces. Een mooie landingspagina moet juist snel gerealiseerd kunnen worden vinden wij.

Tijdens onze eerste schetsen van het Campage platform bleek ook dat er nog een andere sterke behoefte was vanuit onze klantenkring. Namelijk een one-stop service voor de snelle bouw van event websites, aanmeld- & reservering websites en pagina’s voor productlanceringen. Dit was voor ons een extra bevestiging dat we met Campage op de goede weg zaten!
Ons team helpt je graag met advies en tips

Wie je landingspagina's ontwikkelen

Campage is een onderdeel van DSlab, een Digital Campaign Studio. Bij DSlab zijn we van mening dat dé kans die je krijgt om iemand te overtuigen, perfect benut moet worden. Dit zie je terug in onze teamspirit en in ons werk. Ongeacht je campagnebudget helpen wij jou het maximale resultaat te behalen en dat doen we met aantrekkelijke creatives en perfect aansluitende campagne pagina’s!

Daan

Onze product expert en eerste aanspreekpunt voor landingspagina’s. Daan heeft een creatieve geest en denkt graag mee met de klant over doelstellingen en hoe deze te behalen. Voor al je vragen groot of klein, moet je bij onze Daan zijn!

Tim

Een onuitputtelijke ideeën machine! Tim heeft niet veel input nodig om als creative developer de mooiste concepten uit te werken.

Jac

Een technische alleskunner en niet voor één gat te vangen! Jac is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Campage platform.

Jannick

Een grafisch wonderkind! Jannick blijft het creatie team en de klant verrassen met prachtige grafische ontwerpen en designs.

Linda

Een sportief meesterbrein! Linda zorgt voor een gesmeerde organisatie en houdt het hele team scherp. Hiernaast kun je haar vinden op de piste, op een paard of in hardloopschoenen.

Willem

Onze creatieve eindbaas! Willem ontwikkelt al jaren prachtige creatives voor digitale campagnes en is heer en meester in ‘outside the box’ denken.

Timo

Een creative developer in hart en nieren! Timo ontwikkelt samen met de rest van creatie de mooiste en best presterende creatives.

Bosse

Een communicatie mastermind! Bosse vertaalt de wensen van klanten al jaren perfect door naar creatie en iedereen kan op hem rekenen.

Jelle

Een ware design specialist! Jelle werkt als een sneltrein en laat keer op keer zien dat hij iedere opdracht zonder problemen wegwerkt alsof het een biertje op zondagmiddag is.

Inge

Onze designkoningin met haar eigen stijl en klasse! Inge staat haar mannetje als het gaat om gaaf design en veegt daarnaast de vloer aan met de beste tijdens potjes tafelvoetbal.

Anne

Een échte creatieveling binnen het team en thuis! Anne bedenkt constant de meest inspirerende concepten om de juiste boodschap van de klant over te brengen op de doelgroep.

Chantal

Een georganiseerde superheldin! Chantal houdt de administratie vlijmscherp en zorgt dat iedereen zich thuis voelt op de werkvloer en tijdens de vrijdagmiddagborrels.

Mango

Onze knuffel kanjer met een voorliefde voor Spaanse stranden! Mango is vaak op kantoor te vinden en zorgt voor een ontspannen sfeer.

Specialisten in Campagne Creatives

Met onze ervaring binnen DSlab in de ontwikkeling van creatives en banners weten wij in welke staat de bezoeker op een landingspagina terecht komt en wat hun verwachtingspatroon is.

Onze creaties zijn vaak een onderdeel van een grotere campagne waar we zelf maar weinig invloed op hebben, maar we vinden het belangrijk dat ze effectief zijn en blijven! Met deze gedachte zijn we zelf landingspagina’s gaan ontwikkelen en op deze manier kunnen we samen met jou het beste resultaat halen uit een campagnebudget.

Klanten kennen ons van razendsnel schakelen en een niet bestaande drempel om even contact op te nemen. Dit is ook dé manier om onze klant het vertrouwen te geven dat we altijd voor ze klaar staan. We denken ook dat dit uiteindelijk altijd ten goede komt aan de kwaliteit van de producten die wij leveren.

Ontdek meer van Campage

Vraag jouw offerte aan

Heb je al een specifiek idee of opdracht en wil je hiervoor zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Navigeer dan direct naar het aanvragen van een offerte  en dan komen wij zo snel mogelijk met een voorstel!
Stel je offerte samen

Liever even bellen of mailen?

Onze product expert Daan stemt graag alle wensen met je af, zodat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.
Landingspagina's laten bouwen met Campage voor reclames, events, social campagnes en productlanceringen. Crossmediaal van banners, display ads en tv spots tot social media ads.

Campage is een product van DSlab
chevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram