Prijzen, templates en kortingen

Lees hieronder wat onze prijzen zijn en wanneer een Campage een goede investering kan zijn voor jouw campagne. We hebben meerdere tarieven welke afhangen van het type Campage goed past bij je campagne. Zo hebben we diverse vooraf ontwikkelde templates waarmee de kosten verlaagd kunnen worden en welke heel makkelijk voor meerdere campagnes zijn in te zetten. Ook kun je denken aan Campage landingspagina's in meerdere talen te laten maken en de kosten te verdelen over het budget van meerdere landen. Aan de andere kant kunnen we ook maatwerk leveren om bijvoorbeeld nieuwe modules te ontwikkelen die vervolgens ook te hergebruiken zijn. Als laatste hebben we nog diverse toepasbare kortingen die je terugleest onderaan de pagina.

Snellere Return On Investment

Een landingspagina (of volledige website) laten bouwen voor een campagne is een investering die terugverdiend moet worden. Of het de investering waard is voor je campagne hangt af van wat je doelstellingen zijn. Wil je langer de aandacht vasthouden en meer engagement met je product? Of wil je juist meer controle en inzicht over je performance en één toegewijde pagina om de conversie vanuit meerdere media campagnes te meten?

Lees in één van deze gevallen nog even door, want dan denken wij dat Campage de investering waard is.

Campage landingspagina prijzen

We hanteren verschillende tarieven voor onze pagina’s zodat we voor iedere campagne en ieder budget wel een geschikte en doeltreffende landingspagina’s kunnen ontwikkelen. Het is niet mogelijk om vaste prijzen aan Campages te hangen omdat deze sterk afhangen van welke modules er in een pagina gaan komen, of er maatwerk aan te pas moet komen en welke extra features er gewenst zijn, zoals SEO optimalisatie of custom Data Analytics.

Een overzicht van onze prijzen:

Pre-made template

Een goede basis
 • Vooraf ontwikkelde templates
 • Geoptimaliseerd voor diverse toepassingen
 • Dedicated hosting
 • Basis analytics
Gemiddelde prijs
€ 895,-

Module landingspagina's

Next level landingspagina's
 • Stel zelf je pagina met ons samen
 • Grote selectie van modules
 • Geoptimaliseerd voor diverse toepassingen
 • Dedicated hosting
 • Geavanceerde analytics
Gemiddelde prijs
€ 1495,-

Maatwerk landingspagina's

voor de ultieme ervaring
 • Op maat gemaakte landingspagina
 • Complexe modules voor jou ontwikkeld
 • Geoptimaliseerd voor jouw doelen
 • Dedicated hosting
 • Expert analytics
vanaf prijs
€ 1995,-
''Al onze landingspagina's en campagne pagina's worden in Nederland geproduceerd waardoor we de kwaliteit en snelheid kunnen garanderen. Ook geeft dit ons de mogelijkheid om snel optimalisatie aanpassingen te doen of feedback door te voeren en kunnen we altijd snel schakelen.''

Custom templates kosten

We ontwikkelen ook Custom Templates samen met jou voor bijvoorbeeld een specifieke productlijn, een specifiek merk, of een bepaalde influencer. We kunnen deze template dan meerdere keren hergebruiken om zo de prijs van de vervolgcampagnes te verlagen.

Denk bijvoorbeeld aan een streamingdienst die voor verschillende nieuwe series een landingspagina wil inzetten en hier heel goed dezelfde template voor kan gebruiken. Maar ook een producent die meerdere spellen per jaar uitbrengt heeft erg veel aan een herbruikbare template.

Deze Custom Templates krijgen iedere keer een nieuwe huisstijl, logo, nieuwe fonts, kleuren en nieuwe content ogen daarmee toch iedere keer opnieuw weer als een stukje maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor Custom Templates voor jouw toepassing.

Welkomskorting

Wij hebben vertrouwen in ons product en we willen iedereen dit graag een keer laten ervaren. Daarom bieden wij tijdelijk een welkomstkorting aan van 20% op je eerste Campage. Dit geeft ons meer data om op verder te kunnen ontwikkelen en geeft jou de kans om met een besparing een campagne van top tot teen te kunnen orkestreren en inzichtelijk te maken.

Vraag jouw offerte aan

Heb je al een specifiek idee of opdracht en wil je hiervoor zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Navigeer dan direct naar het aanvragen van een offerte  en dan komen wij zo snel mogelijk met een voorstel!
Stel je offerte samen

Liever even bellen of mailen?

Onze product expert Daan stemt graag alle wensen met je af, zodat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.
Landingspagina's laten bouwen met Campage voor reclames, events, social campagnes en productlanceringen. Crossmediaal van banners, display ads en tv spots tot social media ads.

Campage is een product van DSlab
chevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram