Lancering Update: Een introductie tot Campage landingspagina’s en de geheel nieuwe website!

Campagne landingspagina’s zijn niet meer weg te denken uit (digitale) reclame campagnes. Een landingspagina kun je zien als een digitale etalage of een pop-up store gericht op je nieuwste of beste product en waarmee je deze écht tot leven brengt.

Campagne landingspagina’s zijn niet meer weg te denken uit (digitale) reclame campagnes. Een landingspagina kun je zien als een digitale etalage of een pop-up store gericht op je nieuwste of beste product en waarmee je deze écht tot leven brengt. Door de focus te verdelen over banners of een video én de landingspagina erachter zorgen we voor de beste resultaten. Of je doelstelling nou kliks, awareness of conversie is; dé kans om een doeltreffende landing experience neer te zetten moet optimaal benut worden!

Nieuwe website

Op de vernieuwde website van Campage vind je niet alleen sprekende voorbeelden, maar ook een duidelijke uitleg waarom campagne landingspagina’s een must zijn voor je campagnes. Ook vind je er wat de kracht is van het Campage platform en uiteraard ook het team achter Campage! 

Neem snel een kijkje en neem gerust contact op als je vragen hebt of iets anders wilt bespreken;

Duo cases

Bij DSlab weten we als geen ander in welke staat een bezoeker vanuit een klik op een banner bij het volgende station terecht komt. Wanneer we dan ook het volledige pakket aan creatives kunnen aanbieden zijn wij vrolijk gestemd! Het geheel is namelijk méér dan de som van de onderdelen, en daarom nemen we je even mee in 2 duo cases van de afgelopen periode.

De Heidebrouwerij

Zomer campagne voor heerlijke nieuwe biertjes
De Heidebrouwerij is een jonge brouwerij die flink aan de weg aan het timmeren is met een arsenaal aan mooie biertjes. Ze hebben ons en Azerion gevraagd een sprekende campagne op te zetten met online video’s, een dynamische homepage takeover en een aansluitende landingspagina. Door het creëren van awareness grijpen we de aandacht van de bezoeker vast. De CTA voor deze campagne is de Store Locator module onderin de landingspagina waarmee de doelgroep snel een winkel in de buurt kan zoeken.

Goliath - Washimals

Meertalige campagne gericht op kids en buitensport
Ook voor Goliath’s Washimals hebben we samengewerkt met Azerion. Een hele andere doelgroep deze keer maar met exact dezelfde fundering; de juiste banner op een strategische plek en een perfecte matchende, interactieve landingspagina! In deze pagina wordt gekozen om de aandacht van de jongere doelgroep zo lang mogelijk vast te houden met een video en een stappenplan waarin het spel wordt uitgelegd. Ook worden er felle kleuren en scherpe vormen gebruikt om zoveel mogelijk indruk achter te laten.

Vraag jouw offerte aan

Heb je al een specifiek idee of opdracht en wil je hiervoor zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Navigeer dan direct naar het aanvragen van een offerte  en dan komen wij zo snel mogelijk met een voorstel!
Stel je offerte samen

Liever even bellen of mailen?

Onze product expert Daan stemt graag alle wensen met je af, zodat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.
Landingspagina's laten bouwen met Campage voor reclames, events, social campagnes en productlanceringen. Crossmediaal van banners, display ads en tv spots tot social media ads.

Campage is een product van DSlab
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram